Hari
Jam
Minit
Saat

Nak buat design posting di social media yang tarik pelanggan dalam masa 5 minit jer?

Anda tak boleh beli sekarang! Jualan hanya dibuka pada 11 Disember 2020 (Jumaat )

Dari jam 3 petang hingga 11.45 malam sahaja.

Khas 3 pembeli terawal akan mendapat Servis Design Social Media Kit (bernilai RM1,999)

Hanya 3 orang terawal saya akan customise design secara percuma Servis Design Social Media Kit menggunakan Photoshop seperti :-

1. Design Facebook Cover x1
2. Design Social Media FB x1
3. Design Social Media IG x1 
4. Banner Website x1
5. Banner Ads GIF x1

📢 Sila baca sampai habis untuk dapatkan bonus bernilai RM777!

💯 Khas untuk pemilik bisnes yang tak berapa kreatif, nak design yang lebih convert dan mengalami situasi dibawah:-

- Pening kepala tak ada idea design?

- Tak reti nak pakai photoshop?

- Sebelum ni, design ads & posting tak berapa cun.

- Nak jimat? tak perlu upah designer luar.

Selalunya kalau upah designer luar untuk ambil upah design SocMed dalam RM30-50 untuk sekeping design. Wang yang akan lebur sebanyak RM5,000. Dapat pula design yang tak menepati citarasa. Jeng terus..

Assalamualaikum & Hai!

Saya Cik Jay. Saya seorang Grafik Designer Professional dan Web Developer.

Saya merupakan orang kuat belakang tabir Team Uncle dan Tuan Aqif dalam bahagian Grafik Design dan menghasilkan Website yang telah menjana jualan sehingga RM5,000.000.

Antara design dan website yang saya hasilkan:

1. AcademyWire 
2. HackALaunch
3. Charms 

Antara bukti sales salah satu website saya hasilkan:

Mengapa Powerpoint Template?

✅ Lebih mudah untuk edit dari Photoshop
✅ Majoriti semua orang ada perisian powerpoint ni
✅ Lagi jimat duit dan masa! 5 minit jer..
✅ Cuma edit teks & replace gambar. Konsep & design dah siap!
✅ Tak merumitkan dan senang untuk digunakan

Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG!

Dah berhabis banyak masa dan duit tapi design tak cun?

Lepas ni tak payah pening kepala sebab Powerpoint Design Ads Template kan ada!

Dengan Powerpoint Design Ads Template anda akan dapat pelbagai design yang menarik.

Memperkenalkan..

Powerpoint Design Ads Template

Pelbagai Kategori design contohnya produk fizikal, servis, fesyen & sebagainya

60 templates design menarik & cun untuk dimiliki.

Kenapa anda perlu dapatkan Powerpoint Design Ads Template?

✅ Design posting lebih cun.
✅ Khas untuk beginner.
✅ Tak payah hire designer luar.
✅ Lagi jimat duit dan masa! (Hanya bayar sekali sahaja)
✅ Cuma edit teks & replace gambar. Konsep & design dah siap!
✅ Boleh tingkatkan jualan.
✅ Tips Design – Remove  background, download free fonts, icon dan banyak lagi.

Siapa patut guna Powerpoint Design Ads Template?

1. Pemilik bisnes

2. Ejen

3. Stokis

4. Peniaga kecil-kecilan

5. Sesiapa saja yang memerlukan

6. Baru nak berjinak dengan dunia design

Amaran! Template ini betul - betul untuk mereka yang tak kreatif dan tak ada banyak idea dalam grafik design.

Tunggu dulu..

BONUS UNTUK ANDA!

📢 PERCUMA bonus bernilai RM777!

Saya juga ada 3 bonus special untuk anda yang dapatkan Powerpoint Design Ads Template iaitu:

#1

1.  BONUS – Free Kalendar Media Sosial 2021 - printable (Bernilai RM499)

1.  BONUS – Free Kalendar Media Sosial 2021 – printable (Bernilai RM499)
 

1 – Anda akan dapat PERCUMA Kalendar Media Sosial tahun 2021 (12 bulan) yang lengkap dengan cuti tahunan Malaysia 2021 yang bernilai RM499.

2 – Memudahkan gerak kerja anda untuk merancang posting di media sosial. Terdapat IDEA, tips, statistik & checklist persediaan posting.

#2

2.  BONUS – Free 400 lebih jenis Fonts untuk sedia di download (Bernilai RM199)

1.  BONUS – Free 400 lebih jenis Fonts untuk sedia di download (Bernilai RM199)
 

1 – Anda akan dapat beratus fonts PERCUMA untuk mempelbagaikan lagi konsep design yang boleh gunakan serta merta.

2 – Memudahkan kerja anda untuk mix and match design font dan boleh terus guna pada words document, powerpoint dan sebagainya.

(Bukan sikit tapi beratus jenis fonts yang selalu saya pakai untuk buat grafik design)

#3

3.  BONUS - Template Design  Powerpoint Testimonial (Bernilai RM79)

3.  BONUS – Template Design  Powerpoint Testimonial (Bernilai RM79)
 

1. Setiap pembeli akan dapat template testimonial yang boleh diedit menggunakan powerpoint.

2. Design Testimonial akan menyakinkan lagi customer anda untuk membeli produk anda. 

Q&A

 Q1 : Apa itu Powerpoint Design Ads Template?

A1 : Merupakan koleksi template powerpoint dari pelbagai design kategori contohnya produk fizikal, servis, fesyen & sebagainya. Cuma perlu tukar ayat & replace gambar je. Konsep & design dah siap! Anda bebas nak guna design kategori yang mana.

 Q2 : Berapa harga Powerpoint Design Ads Template?

A2: Hanya RM99 untuk 60 design templates menarik beserta bonus bernilai RM777. Selalunya jika upah designer luar dalam RM30-50 untuk sekeping design, jadi anda sudah jimat RM5,000.

 Q3 : Selepas saya buat bayaran, apa yang saya perlu buat?

A3: Anda terus boleh akses ke members area di academywire untuk download powerpoint template & tonton tutorial.

Q4 : Boleh saya guna template ni untuk lain kategori design?

A4: Anda boleh guna mana-mana template design, tak semestinya jika anda dari produk fesyen hanya boleh guna produk fesyen. Kami ada pelbagai konsep design. Cuma pilih mana yang berkenan di hati.

 Q5 : Boleh saya jual template ni semula?

A5: Anda tidak boleh menjualnya semula, hanya untuk kegunaan peribadi, design kengkawan dan saudara mara sahaja.

Untuk Powerpoint Design Ads Template dan bonus
(Bernilai RM777)

di atas hanya serendah:-

RM99 SAHAJA (EARLY BIRD)

RM129 (PROMO)

RM149 (NORMAL PRICE)

Jika anda dah sampai sini bermakna anda betul-betul serius untuk dapatkan Powerpoint Design Ads Template.

Memandang Tawaran & Jualan ini dibuka pada waktu tertentu, ramai orang akan terlepas peluang. Bila pendaftaran ditutup, kami tidak akan layan rayuan anda.

Tutup Tetap Tutup!

 Masukkan nama, email dan nombor telefon anda di bawah sekarang untuk jadi pembeli terawal apabila jualan dibuka.

Pada 11hb Disember 2020 (Jumaat), kami akan buka pelancaran daripada pukul 3 petang sehingga 11.45 malam sahaja.

Tawaran ini akan ditutup tak lama lagi. Klik DAFTAR SEKARANG untuk lakukan pembelian sekarang (sebelum tawaran harga special ini tamat).

Q&A

 Q1 : Apa itu Powerpoint Design Ads Template?

A1 : Merupakan koleksi template powerpoint dari pelbagai design kategori contohnya produk fizikal, servis, fesyen & sebagainya. Cuma perlu tukar ayat & replace gambar je. Konsep & design dah siap! Anda bebas nak guna design kategori yang mana.

Q2 : Berapa harga Powerpoint Design Ads Template?

A2: Hanya RM99 untuk 100 design menarik beserta bonus bernilai RMXXX. Selalunya jika upah designer luar dalam RM30-50 untuk sekeping design, jadi anda sudah jimat RM5,000.

Q3 : Selepas saya buat bayaran, apa yang saya perlu buat?

A3: Anda terus boleh akses ke members area di academywire untuk download powerpoint template & tonton tutorial.

Q4 : Boleh saya guna template ni untuk lain kategori design?

A4: Anda boleh guna mana-mana template design, tak semestinya jika anda dari produk fesyen hanya boleh guna produk fesyen. Kami ada beratus design. Cuma pilih mana yang berkenan di hati.

 Q5 : Boleh saya jual template ni semula?

A5: Anda tidak boleh menjualnya semula, hanya untuk kegunaan peribadi, design kengkawan dan saudara mara sahaja.

Scroll to Top
Perlu bantuan?