[Case Study] Bagaimana klien-klien saya jual lebih 8,000+ unit produk dalam masa 3 hari? Kemudian jana sales total 6 angka hanya menggunakan strategi low cost marketing?

Hai.

Saya Uncle Tiger a.k.a Amiruddin Ahmad.

Saya ada satu soalan untuk anda.

Soalan di bawah, akan menentukan masa depan bisnes anda.

.

Pernah tanya soalan ini pada diri sendiri?

“Adakah aku sedang hidup dalam angan-angan atau aku sedar tentang realiti sebenar hari ini?”

.

Ini contoh angan-angan:

1 – Produk saya bagus dan orang mesti beli tanpa saya perlu buat marketing.

2 – Kos iklan semakin murah dan saya boleh buat sales juta-juta dengan mudah.

3 – Pesaing saya tak akan pandai dan tak akan boleh tiru apa yang saya buat hari ini.

.

Dah sedar dari angan-angan? Ini pula contoh realiti yang pahit untuk anda telan:

1 – Produk pesaing anda sentiasa akan berada di hadapan anda. 

Tak kira betapa bagus kajian atau bahan yang produk anda gunakan hari ini, bagi sedikit masa, pesaing anda akan berjaya tiru.

2 – Kos iklan dan marketing semakin lama semakin mahal.

Tak kisah anda guna online marketing seperti Facebook Ads, sedar atau tidak, kos iklan tak sama macam 5 tahun dulu.

3 – Pesaing anda semakin ramai. Sampai anda sendiri tak tahu nak buat apa.



Anda semakin takut dan bisnes anda semakin tenggelam dengan kewujudan pesaing yang muncul hampir setiap hari.

Kebarangkalian untuk customer anda lari kepada pesaing anda, semakin tinggi.

.

Saya bukan pakar motivasi yang akan bantu anda dapat semangat ‘bodoh’. Anda hanya perlu 1 ubat ini saja.

Ramai orang buat silap.

Bila sales tengah teruk, mereka pergi cari motivasi.

Motivasi ini kita bukan kena cari!

Kita perlukan motivasi setiap hari. Tak kisah apa pun berlaku pada diri sendiri atau bisnes.

Jika anda baca sampai ayat ini, maksudnya anda sudah mempunyai motivasi.


Motivasi anda sekarang adalah untuk ubah hidup dan bisnes.

.

Jadi apa yang anda perlukan? Jawapannya: Strategi!

Izin saya kongsikan 1 case study yang akan buatkan anda faham betapa pentingnya strategi.

Saya ada seorang klien.

Dia jual produk lip matte.

Harga? RM45.

.

Berapa ratus orang di luar sana yang jual lip matte?

Beribu orang!

Berapa ramai yang boleh jual lebih 1,000 unit lip matte?

Mungkin bawah 10%.

.


Tapi klien saya gunakan strategi yang saya kongsikan untuk dapat hasil berikut:

Hasil 1 – Jual 3,000+ unit lip matte!

Hasil 2 – 3,000+ unit lip matte terjual dalam masa 48 jam!

Hasil 3 – Beliau tak guna langsung pemasaran berbayar yang tipikal seperti Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads (dan sebagainya!)

Jualan total yang saya dapat tahu setakat ini adalah RM135,000+ hanya daripada 1 strategi saja!

.

Soalan: Macam mana klien saya buat? Apa strategi yang beliau pakai?

Secara ringkasnya, strategi yang beliau pakai adalah ‘strategi tradisional a.k.a klasik a.k.a strategi lama’.

Asas strategi ini adalah: Manusia suka pada ‘personal touch’.

Jadi, saya buat keputusan untuk berkongsi dengan anda semua strategi yang beliau pakai dalam pakej yang saya namakan:

“Strategi Low Cost Marketing Sales RM500,000”

.

Berikut adalah proses yang anda akan belajar dalam setiap modul apabila anda dapatkan pakej “Strategi Low Cost Marketing Sales RM500,000”:

Modul 1 - 3 Kategori Customer Sedia Ada (Gold, Silver, Bronze)

Bisnes-bisnes yang jana jualan jutaan ringgit tanpa perlu keluarkan kos marketing yang besar, biasanya buat strategi ini senyap-senyap.

Apa yang anda akan belajar dalam modul 1?

1 – Faham siapa Gold Customer anda yang selama ini anda terlepas pandang?

(Sedangkan mereka ini adalah mesin duit anda yang tunggu anda untuk jual apa saja produk atau servis!)

2 – Faham siapa Silver Customer anda.

(Mereka ini ada potensi untuk jadi Gold Customer!)

3 – Faham siapa Bronze Customer anda.

(Kategori ini sebenarnya perlukan sedikit ‘personal touch’ daripada anda untuk tukar kepada Silver. Kemudian Gold)

.

Modul 2 - Strategi Hantar Surat Cinta a.k.a Flyers Kepada Semua Customer

Hantar surat kepada customer nampak macam senang.


Tapi risiko paling tinggi adalah apabila anda salah format!

(Customer akan buang dan campak surat anda dalam tong sampah, dan mereka akan benci anda sampai bila-bila).

Dalam modul 2, anda akan faham tentang:

1 – 9 Format dan template yang mesti ada dalam surat.

2 – Contoh surat cinta yang bagi pulangan sales RM135,000 dalam masa 48 jam.

3 – Anda cuma perlu ikut format, download template dan ubahsuai untuk jual produk atau servis anda.

.

Modul 3 - Cara urus risiko supaya duit anda tak terbakar dan hangus.

Surat dah siap?

Sekarang tiba masa untuk hantar surat kepada customer.

Dalam modul ketiga ini:

1 – Saya tunjukkan cara untuk uruskan risiko. 

Kategori customer yang macam mana perlu kita hantar surat dulu?

2 – Cara dan contoh respon surat cinta yang customer terima.

.

MODUL BONUS - Cara Hasilkan Sales Besar Konsisten Menerusi Surat Cinta Dalam Masa 12 Bulan (1 Tahun)

.

Modul bonus ini saja bernilai RM299!

Dalam modul bonus ini, anda akan belajar tentang:

1 – Cara untuk rancang surat apa yang boleh dan perlu dihantar pada customer.

2 – Dalam masa 12 bulan dari sekarang, anda sudah siap semua tawaran khas untuk customer sedia ada.

3 – Pesaing anda tak akan tahu apa yang anda akan buat senyap-senyap.

.

Berapa harga ‘Strategi Low Cost Marketing Sales RM500,000’ ini?

Saya tak nak main-main dengan anda.

Ada orang bayar sampai RM400 untuk dapat case study ini!

Kami juga pernah jual dengan harga RM299 dan sold out dalam masa kurang 16 jam!

Jadi, saya nak berterus terang dengan anda.

(Malas nak main potong-potong harga)

Kos dan pelaburan anda untuk dapatkan cases study ini hanya…

.

RM399 saja! (Tapi baca sampai habis dulu!)

Ya. Harga RM399 saja.

Tapi untuk anda yang beli pada tarikh dan masa yang kami tetapkan di bawah, anda akan dapat bonus yang tak masuk akal!

Ini yang bakal anda dapat apabila jadi 100 pembeli pertama pada:

.

BONUS EKSKLUSIF UNTUK PEMBELI TERAWAL pada 26hb JUN 2019 (RABU), BERMULA PUKUL 10 PAGI HINGGA 2 PETANG.

Anda bukan sekadar dapat “Strategi Low Cost Marketing Sales RM500,000”.

Anda juga akan dapat:

BONUS 1 (FB LIVE) - Rahsia Expo Raya & Jual 5,000+ Unit Lipmatte Dalam Masa 24 Jam

Bonus ini saja cukup buatkan RM399 nampak murah dan tak masuk akal.

Saya buat sesi Facebook Live untuk terangkan bagaimana salah seorang klien saya:

1 – Ambil booth dalam Expo Raya dan jual 5,000+ unit lipmatte.

2 – Setiap proses yang anda perlu tahu untuk anda tiru strategi yang sama.

3 – Anda boleh tengok berulang-ulang kali (24 jam sehari).

.

BONUS 2 - Case Study Restoran Gerai Kecil Tepi Jalan Jana Sales 6 Angka Sebulan Dengan SMS, Offline Marketing & FB Ads (Kos tak sampai RM5,000).

Bonus kedua ini akan buatkan hidup anda huru hara jika bertindak dengan segera.

Saya akan bagi:

1 – Setiap proses dari idea iklan, tawaran dan proses untuk buatkan sales beliau sampai ratus ribu, walaupun hanya buka gerai kecil tepi jalan.

2 – Anda akan dapat contoh template iklan, skrip SMS dan semua aktiviti. 

3 – Semua bahan di atas yang saya sebutkan tadi saja bernilai RM20,000 (minimum).

.

BONUS 3 - Case Study Jual 5,000+ Unit Lipmatte Kepada Customer Baru & Pengedar (Stokis & Agen) Dalam Masa 36 Jam?

Bonus ketiga ini adalah kesinambungan daripada produk utama.

Lepas klien saya berjaya jual 3,000 unit lip matte dalam masa 48 jam, beliau terus eksperimen untuk jual 5,000 unit lipmate.

Dalam case study ini anda akan belajar:

1 – Strategi jual lipmate kepada customer.

2 – Strategi jual lipmate kepada stokis dan agen (pengedar).

3 – Contoh iklan, template dan aktiviti yang wajib anda buat untuk tiru dan adaptasi strategi klien saya.

Case study nombor 3 ini saja bernilai RM100,000 (minimum)!

.

APA YANG ANDA DAPAT SEBAGAI PEMBELI STRATEGI LOW COST MARKETING INI?

Jangan tunggu lagi,daftar sekarang. Klik link dibawah.

Scroll to Top