AMARAN: Ini adalah produk digital. Anda akan dapat akses untuk baca panduan ini secara online saja.

Bagaimana klien-klien saya menjana sales 5 ke 6 angka dengan hanya fokus pada customer sedia ada?

Hai.

Nama saya Amiruddin Ahmad (a.k.a Uncle Tiger) dan sebelah saya ini Aqif Azizan (a.k.a Penulis Iklan Profesional).

Sebagai seorang yang obses pada strategi marketing dan bisnes, kami biasa lihat kesilapan besar yang dilakukan oleh usahawan di Malaysia iaitu:

“Tidak ada strategi marketing untuk naikkan sales daripada pelanggan sedia ada.”

Customer sedia ada
Repeat order 70%

Sebab itu, setiap kali Kami dapat klien atau student coaching, fokus utama Kami bukannya ‘marketing untuk cari pelanggan baru’.

Kami tolong bisnes mereka untuk fokus kempen marketing pada pelanggan sedia ada untuk:

Apa hasilnya? Ini 3 case study simple daripada puluhan case study dan result yang saya dapat.

Case Study 1 – Seorang wanita (masih belajar di universiti) berjaya menjana sales lebih RM100,000+ hanya guna database customer sedia ada.

(Tanpa keluarkan kos marketing)

Case Study 2 – Seorang usahawan kedai makanan (gerai kecil) berjaya jana sales lebih RM100,000+ sebulan secara konsisten hanya gunakan database customer sedia ada.

(Ini tak termasuk sales daripada kempen marketing untuk cari customer baru)

Case Study 3 – Seorang pemilik bisnes yang jual produk wangian berjaya menjana sales puluhan ribu dalam masa beberapa jam hanya dengan menggunakan customer sedia ada.

Lihat salah seorang yang gunapakai Customer Retention Strategy baru-baru ini:

"Sales RM1,600 dalam masa 5 minit guna strategi dalam panduan ini."

Bila hasil-hasil macam ini kecoh di Facebook dan Instagram, ramai yang tanya,

“Macam mana Uncle buat? Mesti ada rahsia!”

Tak ada rahsia pun. Hanya strategi simple dan berkesan yang nampak ‘ketinggalan zaman’.

Saya dah tak sempat sangat nak buat sesi private coaching.

.

Sebab itu saya buat keputusan untuk pakejkan apa yang saya buat untuk mereka, dalam 1 modul khas yang dinamakan sebagai.

.

“Customer Retention Strategy - Case Study Gandakan Sales Sehingga Ratusan Ribu Hanya Menggunakan Customer Sedia Ada.”

UNCLE, SUSAH KE NAK BUAT?

UNCLE, BERKESAN KE PANDUAN NI?

Lihat sahaja komen pembeli-pembeli panduan Customer Rentention Strategy ini:

"Ilmu dan strategi yang sangat praktikal untuk naikkan sales guna customer sedia ada!"

"Baru blast 10% customer sedia ada. Dapat jual beratus parcel dalam masa sehari."

Bonus-bonus bernilai RM14,997 di bawah khas untuk pembeli Customer Retention Strategy

Bonus Extra RM800!

Ini kaedah “Beat Your Competitor” yang saya gunapakai untuk berulang kali dan sangat relevan sehingga hari ini dalam keadaan produk produk yang niche sama bersepah di Malaysia.

Berapa harga untuk semua 3 modul Customer Retention Strategy, dan semua 3 + 1 bonus bernilai RM14,997 ini?

Saya tak ada masa nak main potong-potong harga.

Kos untuk anda dapatkan semua modul dan bonus yang saya tunjukkan di atas hanya:

 

Tawaran harga istimewa untuk anda

RM 299 SAHAJA Bayar sekali, akses modul ini berkali-kali tanpa had!
  • Akses kepada semua modul
  • Bonus Template whatsapp dan SMS
  • Bonus Video "Beat Your Competitor"
TERHAD!
Scroll to Top