Pendaftaran Kelas Copywriting That Convert akan tutup lagi:

Hari
Jam
Minit
Saat
Tarikh Kelas Online (Telegram Group): Dari 23hb Mac hingga 27hb Mac 2020 (Isnin sampai Jumaat)
Waktu Kelas Online (Telegram Group): 9 malam hingga 10 malam
Tarikh Seminar LIVE: 28hb Mac dan 29hb Mac 2020 (Sabtu dan Ahad)
Lokasi: MySpace Center, Ampang.
Masa: 9 pagi hingga 5.30 petang
(Makanan dan minuman tidak disediakan)

Khas Untuk

- 13 Pertama Yang Lakukan Pendaftaran Sekarang!
(Bonus Ini Bernilai RM4,997) ​

LIVE CLASS - Ads Performance Review - Scale to The Moon

Tarikh: 4hb April 2020 (Sabtu)
Masa: 10 pagi sampai 2 petang.
Lokasi: MySpace Center, Kuala Lumpur
(Makanan dan minuman tidak disediakan)
Khas untuk 40 orang pertama yang daftar Kelas Copywriting That Convert, anda akan dapat satu lagi sesi khas.
 
Kita akan buat 1 lagi sesi untuk lihat performance copywriting dan kempen marketing anda.
 
Kelas ini lebih kepada group consultation.
 
Dalam sesi selama separuh hari ini nanti:
 
+ Anda akan tunjuk segala copywriting dan data kempen iklan dalam kelas.
 
(Anda akan diberikan fail dan dokumen untuk anda submit sebelum hadir ke kelas sini)
 
+ Saya akan berusaha bantu anda untuk buat keputusan. 
 
(Samada tukar copywriting, naikkan bajet atau tutup terus kempen iklan)
 
+ Selepas habis sesi separuh hari ini, anda akan nampak lebih jelas apa yang perlu dibuat dan perbaiki copywriting iklan anda.
 
Sesi ini saja bernilai RM4,997.
 
Sebab itu kami hanya bagi keutamaan kepada 40 orang pertama yang daftar Kelas Copywriting That Convert saja.
 
(Dan anda tak perlu bayar 1 sen pun. Untuk 40 orang pertama, kami belanja anda kelas ini 100% percuma!)

Di bawah adalah 3 bonus percuma (Bernilai RM8,491) yang anda akan dapat:

Bonus 1 - Turbo Sales Template - Kelas Online (via Telegram Group) selama 5 hari (Bernilai RM4,997)

Tarikh kelas online: 23hb Mac hingga 27hb Mac 2020 (Isnin sampai Jumaat)
Waktu: 9 malam hingga 10 malam
Lokasi: Telegram Group Khas (100% Online)
Kelas Copywriting That Convert adalah kelas selama 7 hari.
 
5 hari secara online (via Telegram Group).
 
Dan 2 hari kelas LIVE.
 
Dalam 5 hari pertama sebelum kelas LIVE bermula, anda akan masuk dalam Telegram Group.
 
Kami akan bagi 5 template iklan berbeza yang anda boleh terus tiru dan buat.
 
(Semua template iklan ini dah terbukti jana sales RM100,000 minimum hingga jutaan ringgit)
 
Tak mustahil sepanjang 5 hari ini, anda akan dapat sales dan terus dapat modal pelaburan untuk hadir ke Kelas Copywriting That Convert!

Dalam Telegram Group selama 5 hari, anda akan terus buat:
Hari 1: Case Study Template Iklan 1 + Terus buat iklan.
Hari 2: Case Study Template Iklan 2 + Terus buat iklan.
Hari 3: Case Study Template Iklan 3 + Terus buat iklan.
Hari 4: Case Study Template Iklan 4 + Terus buat iklan.
Hari 5: Case Study Template Iklan 5 + Terus buat iklan.
Kelas online ini saja bernilai RM4,997 jika dijual secara berasingan.
 
Tapi untuk anda, kami bagi 100% percuma.

Bonus 2 - 7 Figure Copywriting Toolkit (Bernilai RM1,997)

Anda bukan sekadar dapat belajar dalam kelas online dan kelas live.
 
Anda juga akan dapat toolkit copywriting.
 
Saya tak pernah bagi benda ini secara public.
 
Selama ini saya simpan seorang diri. Dan hanya bagi pada team sendiri saja.
 
.
 
Dengan copywriting toolkit ini:
 
+ Anda akan faham struktur yang wajib ada dalam setiap copywriting.
 
+ Tak mustahil copywriting anda boleh siap dalam masa kurang 30 minit.
 
+ Anda juga akan faham struktur iklan yang kami sentiasa gunakan, untuk jual apa saja produk di pelbagai jenis negara.

Bonus 3 - Critical Numbers (Million Dollar Paid Advertising Toolkit (Bernilai RM1,497)

Tak cukup lagi?
 
Saya akan bagi satu lagi bonus untuk anda yang agresif buat iklan berbayar.
 
Ini adalah 100% daripada pengalaman team saya yang spend RM6 ke RM8 juta setahun untuk klien.
 
.
 
Bonus ini akan bantu anda untuk:
 
+ Faham nombor dan data yang kritikal dalam pengiklanan berbayar.
 
+ Strategi untuk dapatkan customer secara percuma untuk jangka masa panjang!
 
(Walaupun anda guna pengiklanan berbayar)
 
+ Toolkit ini saja bernilai RM1,497 jika dijual secara berasingan.
 
Tapi untuk anda, kami bagi 100% percuma.

Saya dah tak berani buat iklan. Sales saya pernah jatuh teruk sebab terlalu bergantung pada 1 iklan saja.

Di atas, adalah ayat saya sendiri.
 
Tahun 2014, adalah tahun yang agak gelap untuk bisnes kecil saya.
 
Masa itu, banyak benda berubah.
 
.
 
Tapi paling ngeri (seram)?
 
Bila team saya bergantung hanya pada 1 jenis kempen iklan yang convert.
 
(Dan tak test iklan-iklan baru)
 
.
 
Apa yang berlaku?
 
Sales drop.
 
Setiap hari sales jatuh. Teruk.
 

Bayangkan kos operasi (staf dan lain-lain) hampir RM30,000 sebulan.

Sales?
 
RM10,000 saja sebulan.

Walaupun sakit kepala, sakit hati dan hampir give up, saya tak boleh mengaku kalah.

Jadi, apa yang kami buat?
 
Tak ada cara lain melainkan…

Saya paksa diri saya dan team untuk eksperimen 10 ke 100+ iklan berbeza, setiap hari!

Ya. Sehingga 100+ iklan berbeza.
 
Daripada saya terus merenung luar jendela, mengadu nasib dan salahkan takdir…
 
Lebih baik saya dan team eksperimen iklan dan kempen marketing lebih agresif.

Selepas eksperimen lebih 30,000+ iklan setahun, saya dan team dapati ada pattern copywriting yang convert dan bagi sales besar.

Ibarat macam kiraan matematik.
 
1 + 1 = 2
 
Dari sudut copywriting?
 
Struktur iklan A + Struktur iklan B = Sales naik dan conversion bagus.
 
Sejak daripada itu, saya uji formula ini pada klien-klien dari pelbagai industri berbeza.

3 Case study dan eksperimen saya untuk klien yang menghasilkan jualan sehingga RM150,000,000.

Jadi apa hasilnya?
 
Sehingga hari ini, ada beberapa case study yang saya seronok untuk kongsikan:

Case Study 1 - Berani belanja kos iklan untuk klien sebanyak RM6 ke RM8 juta setahun.

Ini adalah salah satu akaun klien.
 
Tahun 2016.
 
Bila dah jumpa formula copywriting yang betul, nak eksperimen tahap maksimum jadi berani.
 
Team copywriting dan marketing pun jadi agresif.
 
Bukan setakat itu.
 
Mereka juga faham strategi dari spend serendah RM30 sehari, sehinggalah spend beribu ringgit bila buat pengiklanan berbayar.
 
Maksudnya?
 
Mereka tahu cara untuk scale bajet marketing dari kecil hinggalah sebesar mungkin.

Case Study 2 - Jualan mencecah RM150+ juta dalam masa setahun.

Jual rumah?
 
Saya tak pernah jual.
 
Tapi saya berani eksperimen dengan asas iklan yang saya pegang selama bertahun-tahun.
 
.
 
Dengan asas ini, dalam masa 12 bulan, kami berjaya menjual beratus unit property.
 
Jualan mencecah RM150+ juta.
 

Case Study 3 - Sales RM1,000,000 dalam masa 22 hari

Ada 1 produk.
 
Produk yang saya tak pernah terfikir akan jual dan boleh jual.
 
 
Ia produk yang membantu perokok untuk berhenti merokok.
 
Tahun 2018, saya diberikan tanggungjawab untuk jual produk ini secara online.
 
Lebih seram, saya cuma ada kurang 1 bulan untuk preparation.
 
 
Tapi saya gunakan asas copywriting yang sama.
 
Ajar team asas copywriting ini.
 
Hasilnya, produk yang saya tak pernah terfikir nak jual ini berjaya hit RM1,000,000 pertama dalam masa 28 hari.
 
 
Ada banyak lagi case study yang lain.
 
Cuma saya tunjukkan case study yang agak rare supaya anda faham bahawa formula copywriting ini boleh digunakan dalam mana-mana industri.
 
Tak kisah apa saja yang anda jual.

Case Study 4 - Sales RM1,600 dalam masa 5 Minit

Case Study 5 - Sales RM100,000,00 dalam masa berapa jam

Saya dah spend lebih RM10,000+ datang kelas Tuan Aqif. Ilmu copywriting dia dah bagi pulangan berkali-kali ganda dan relevan untuk jual apa saja produk tanpa perlu Faham Teknikal dan sebagainya.

Jual produk kecantikan - Sales RM846,733 pada bulan Disember

Siapa saya, dan bagaimana saya boleh bantu anda untuk menghasilkan copywriting a.k.a penulisan iklan?

Hai.

Nama saya Aqif Azizan.
 
Saya bukan jutawan. Bukan juga usahawan.
 
Saya juga tak ada kereta mewah dan rumah mahligai banglo 18 tingkat untuk tunjuk kepada anda.
 
Saya cuma seorang penulis iklan dan obses pada eksperimen iklan dan kempen marketing.
 
Sehingga hari ini, saya banyak bekerja di belakang tabir.
 
Team saya pernah jual 19 produk di 5 negara berbeza.
 
.
 
Saya juga ada satu perjuangan.
 
Perjuangan untuk bantu usahawan di Malaysia dan serata dunia untuk kuasai skil copywriting.
 
(Copywriting = Menulis ayat iklan)

Dah hampir 2 tahun saya tak buat kelas copywriting.

Semuanya sebab saya dan team tengah agresif buat pelbagai jenis eksperimen copywriting dan marketing.
 
.
 
Saya dipaksa untuk buat kelas selepas hampir 2 tahun bekerja di belakang tabir
 
Partner saya, Uncle Tiger (Amiruddin Ahmad) tegur saya.
 
“Kau kena ajar semua formula copywriting ini kepada orang ramai. Kau wajib buat kelas.”
 
Saya pun akur.
 
Tapi saya tak nak buat kelas yang biasa orang lain buat.
 
Saya nak buat benda pelik.
 
Kemudian caj harga yang tak masuk akal (sangat murah jika dibandingkan dengan apa yang anda dapat)
 
.
 
Saya namakan kelas ini sebagai,

“Copywriting That Convert - 7 Day Intensive Copywriting and Scaling Strategy.”

Kelas ini sangat intensif dan praktikal, yang akan bantu anda untuk nampak jelas macam mana untuk eksperimen minimum 10 ke 100 iklan.
 
(Hampir setiap hari)
 
Kelas ini juga akan bantu untuk anda faham bagaimana team kami uruskan perbelanjaan bajet iklan dari RM30 sehari hingga jutaan ringgit setahun.
 
(Tanpa perlu tengok data teknikal ads dan lain-lain yang hanya akan buat anda sakit kepala)

Ini bukan kelas 1 hari, bukan 2 hari, dan juga bukan 3 hari!

Yang paling penting, kelas ini bukan 1 hari.
 
Bukan juga 2 hari.
 
Bukan juga 3 hari.
 
Ia adalah kelas selama 7 hari.
 
(Table 5 hari kelas online + 2 hari kelas live)

6 Modul Utama Kelas Copywriting That Convert?

(Amaran: Kelas ini 95% praktikal dan padat dengan aktiviti buat terus dalam kelas!)

Day 1: Copywriting Psychology and Strategy

Lepas habis sesi pertama, apa yang akan berlaku: Anda akan faham strategi yang paling kritikal sebelum mula agresif buat copywriting iklan.

Modul 1: Magic Numbers to Million Dollar Sales

RM1 juta pertama.
 
Tak ada benda yang lebih mengujakan selain daripada mencapai sales RM1 juta pertama selepas habis kelas ini.
 
Dalam modul 1:
 
+ Anda akan belajar berapa banyak jumlah iklan yang diperlukan untuk mencapai sales RM1 juta pertama.
 
+ Kemudian bagaimana untuk scale kepada sales RM5 juta ke atas menggunakan asas yang sama.
 
+ Anda akan faham jenis-jenis leverage dan strategi marketing untuk mencapai jualan besar menggunakan strategi copywriting yang betul.

Modul 2: Copywriting Ideas and Leverage Strategy

Saya benci brainstorm idea copywriting.
 
Kalau saya sebagai penulis iklan pun benci, saya boleh bayangkan betapa seksanya pada usahawan di luar sana (termasuk anda).
 
Dalam modul 2:
 
+ Anda akan faham bagaimana untuk dapat idea copywriting tanpa perlu perah kepala dan brainstorm.
 
+ Anda akan faham senarai aset-aset emas yang ada dalam bisnes anda untuk dijadikan idea copywriting yang paling convert.
 
+ Anda tak akan lagi ada masalah tak ada idea nak tulis apa atau nak buat video marketing yang macam mana.

Modul 3: Paid Advertising Critical Numbers

Dunia pengiklanan berbayar ini sangat seronok.
 
Bila spend besar, sales pun besar.
 
Tapi, ada risiko dan realiti disebaliknya.
 
Boleh juga kita spend besar, tapi sales sangat kecil.
 
Kecil sampai satu tahap kita rasa baik tutup saja bisnes.
 
Dalam modul 3:
 
+ Anda akan belajar critical numbers atau nombor dan data yang paling penting untuk lihat kempen iklan anda sihat atau sakit.
 
+ Anda tak perlu tengok dashboard ads dan sebagainya setiap hari.
 
(Cuma baca data yang penting menggunakan Microsoft Excel saja)
 
+ Anda akan tahu bagaimana untuk buat keputusan samada untuk tutup iklan dan tambah iklan baru (walaupun spend serendah RM30 sehari sehinggalah beribu ringgit sehari)

Day 2: Ads Copywriting and Scaling Strategy

Lepas habis sesi kedua, apa yang akan berlaku: Anda akan nampak cara untuk siap dan lancarkan minimum 10 iklan sehari. Atau lebih 30,000+ iklan setahun.

Modul 4: Story That Sells

Macam mana tulis copywriting yang terbukti jana sales hingga jutaan ringgit?
 
(Walaupun guna teks dan video yang sangat simple)
 
Dalam modul 4:
 
+ Anda akan faham cara paling cepat, dan proven untuk hasilkan copywriting.
 
+ Cara susun ayat dan struktur iklan untuk buat copywriting kurang 30 minit.
 
+ Anda akan nampak formula yang kami gunakan untuk launch 10 ke 100+ iklan sehari bersama team.

Modul 5: The Fisherman Ads Spending Strategy

Formula ini, dua orang mentor saya yang ajar.
 
James Van Elswyk dan Jason Kryski.
 
Mereka dah biasa spend minimum USD1 juta sebulan untuk marketing.
 
Dan konsep ini saya sendiri guna pakai dari tahun 2015 sampai 2020.
 
Dan konsep juga membantu saya untuk tidak terlalu semak dengan perubahan algorithm pengiklanan berbayar.
 
Dalam modul 5:
 
+ Anda akan belajar konsep pengiklanan berbayar yang team saya sendiri gunakan sampai hari ini.
 
+ Formula pengiklanan berbayar yang akan buatkan anda tak perlu risau sangat tentang teknikal untuk setiap platform marketing berbayar.
 
+ Strategi ini akan bantu anda untuk nampak jelas cara untuk spend serendah RM30 sehari sehingga jutaan ringgit (dan maksimumkan sales dalam masa sama)

Modul 6: Scaling Games and Simulations

Modul 6 adalah modul yang kritikal.
 
Kita akan buat 1 simulasi berdasarkan real case study.
 
Dari sales kecil hingga jutaan ringgit.
 
Dalam modul 6:
 
+ Anda akan faham cara untuk mula spend kecil hingga spend besar. 
 
(Untuk minimumkan kerugian dan maksimumkan sales)
 
+ Risiko dan ganjaran yang anda akan hadapi sepanjang buat pengiklanan berbayar dan juga copywriting iklan.
 
+ Cara untuk tutup bajet iklan dan naikkan bajet iklan berdasarkan realiti yang sebenar.

Berapa harga kelas Copywriting That Convert selama 7 hari (5 hari online + 2 hari kelas LIVE) dan semua 3 bonus bernilai RM8,491 ini?

Sehingga hari ini, dah jutaan ringgit dah dihasilkan daripada eksperimen team saya di dalam dan luar negara.
 
Bukan itu saja.
 
Jika anda pembeli panduan-panduan atau hadir ke kelas saya sebelum ini, anda mesti faham yang saya sangat disiplin bab naikkan harga.
 
.
 
Sebab itu, untuk Copywriting That Convert ini, saya tak akan main-main.
 
Kalau anda cepat, anda dapat.
 
Kalau anda lambat, kena tinggal.
 
.
 
Harga kelas Copywriting That Convert ini (termasuk semua 3 bonus percuma) hanya…

RM1,499 SAJA (early bird)

RM1,799 (Promo)

RM1,999 (Last call)

RM2,499 (Normal price)

Selepas itu saya akan naik harga tanpa belas kasihan.
 
Kerana saya tahu nilai kelas ini adalah ratusan ribu ringgit.
 
Kami dah buat banyak eksperimen dan habis beratus ribu.

Kalau anda dah baca sampai sini, anda adalah orang yang serius mahu daftar ke kelas ini.

Kalau anda dah baca sampai sini, anda adalah orang yang serius mahu dapatkan panduan ini.

Memandangkan tawaran ini hanya dibuka pada waktu tertentu, ramai orang akan terlepas peluang.

Bila jualan ditutup, saya tak akan layan rayuan dan belas ehsan daripada anda.

Tutup, tetap tutup.

Sebab itu saya sediakan VIP List.

Kalau anda dah baca sampai sini, anda adalah orang yang serius mahu dapatkan panduan ini.

Memandangkan tawaran ini hanya dibuka pada waktu tertentu, ramai orang akan terlepas peluang.

Bila jualan ditutup, saya tak akan layan rayuan dan belas ehsan daripada anda.

Tutup, tetap tutup.

Daftar VIP List sekarang!

Servis SMS reminder 100% percuma!

Anda boleh dapat reminder SMS sebanyak 3 kali daripada team saya, apabila jualan dah dibuka.

Servis VIP List ini saya sediakan supaya anda boleh grab offer ini secepat mungkin apabila jualan dibuka.

Scroll to Top