Hari
Jam
Minit
Saat

Tak dapat datang kelas Hack A Launch harga RM4,997? Beli saja buku Hack A Launch.

Buku product launch yang mengandungi formula, strategi, dan langkah-demi-langkah untuk dapatkan sales sehingga 7 angka dalam masa kurang 4 jam?

(Digunakan lebih 300+ syarikat di Malaysia)

jualan dibuka 5hb Januari 2021 (Selasa). Dari pukul 8 malam hingga 11:45 malam.

Hint! Baca sampai habis untuk dapatkan bonus 15 framework Hack A Launch bernilai RM997!

๐Ÿ“Œ PENGHANTARAN BUKU BERMULA 8HB JANUARI 2021

5 Pembeli Pantas - Percuma akses kelas online 7 hari Hack A Launch Digital (Bernilai RM2,397)

Khas untuk 5 pembeli pantas (apabila jualan dibuka!)

Anda akan dapat akses penuh ke kelas Hack A Launch Digital pada bulan Februari 2021.

Kelas ini adalah kelas signature Uncle Tiger & Tuan Aqif. Di mana peserta bayar RM1,997 hingga RM2,397 untuk hadir ke kelas secara online selama 7 hari.

 

50 Pembeli Pantas - Percuma Offer Board (Bernilai RM399)

Khas untuk 50 pembeli pantas (apabila jualan dibuka!).

Anda akan dapat Offer Board 100% percuma.

Offer baord akan bantu anda untuk susun tawaran power khas untuk product launch.

Offer Board telah digunakan lebih 1,000+ usahawan di Malaysia.

Khas untuk semua pembeli - 15 Framework Hack A Launch Digital (Bernilai RM997)

Buku ini ada 17 bab.

Untuk 15 bab, kami ada sediakan framework dalam bentuk A3.

Framework ini membantu anda untuk terus bertindak dalam masa 24 jam selepas dapat buku ini.

Jika dijual secara berasingan, harganya RM997.

Tapi untuk semua pembeli buku, kami bagi 100% PERCUMA.

Siapa kami? Bagaimana kami boleh bantu bisnes anda... sekarang?

Hai

Saya Uncle Tiger dan Tuan Aqif Aqif Azizan. Kami berdua adalah pengasas Academy Wire & Hack A Launch. Kami tak nak cerita panjang tentang siapa diri kami.

Apa yang penting sekarang?

Bisnes anda!

Sebelum tu saya nak ceritakan sedikit tentang satu case study dari Alumni Hack A Launch.

Case Study 1 - Tuan Saif (Pengasas The Ultimate CEO)

Beliau jual produk digital.

Panduan membantu usahawan dan bakal usahawan di Malaysia untuk mula jual produk menggunakan Shopee.

Sepanjang gunakan strategi Hack A Launch, antara jumlah sales paling besar yang beliau pernah capai adalah sales RM500,000+ seminggu.

Bukan seminggu saja.

4 minggu berturut-turut. Saya tunjuk contoh bukti sales beliau di bawah ini:

Case Study 2 - Jamu Tun Teja

Jual produk fizikal?

Ada askar (ejen, dropship, stokis dan sebagainya)?

Bagaimana guna strategi Hack A Launch untuk buat sales besar dalam masa 4 jam?

Gabungkan strategi Hack A Launch dan juga guerilla marketing.

Seperti produk Jamu Tun Teja, mereka berjaya capai jumlah sales yang berjaya pecah rekod dalam masa 1 bulan.

Jangan percaya.

Lihat contoh dan bukti yang kami bagi di bawah:

Bagaimana buku Hack A Launch ini boleh bantu bisnes anda buat sales besar dalam masa beberapa jam?

Of course.

Kami tak nak janjikan bulan dan bintang dari sudut result.

Tak ada sebarang jaminan dari sudut hasil.

Tapi apa yang kami berani jamin? Dan kami berani cakap kami yakin 100%?

Ilmu dan strategi dalam buku Hack A Launch.

Proven. Practical.

Dalam buku Hack A Launch, ini apa yang anda akan belajar:

16 Bab. 100% Practical dan Proven.

Digunakan lebih 300+ syarikat di dalam & luar negara.

BAB 1

Cara gunakan buku ini untuk dapatkan sales dalam masa kurang 72 jam?

BAB 2

Macam mana guna strategi Hack A Launch dalam masa 24 jam?

BAB 3

Boleh ke buat product launch setiap minggu? (Case study, step-by-step, dan contoh sekali tau!)

BAB 4

Formula dan step-by-step untuk founder buat product launch setiap bulan?

BAB 5

Cara syarikat bilion dolar buat product launch guna offer yang power? (Strategi, contoh dan cara buat dalam masa 24 jam).

BAB 6

Cara nak buat survey (dan contoh soalan) sebelum buat product launch?

BAB 7

Cara nak buat survey (dan contoh soalan) sebelum buat product launch?

BAB 8

8 Strategi launch? Oh ya, video testimonial ini dah saya tunggu. Sales hampir RM500,000 setiap 4 jam.

BAB 9

Team sales boleh buat launch? Case study, strategi dan template gerak kerja step-by-step.

BAB 10

Strategi email marketing untuk product launch? (Contoh dan template email!)

BAB 11

Boleh ke close 10 stokis dalam masa 4 jam? Saya bagi contoh strategi sekali ya.

BAB 12

Macam mana founder produk boleh buat gerila marketing untuk dapat minimum 100 customer serentak?

BAB 13

Hanya 1 video testimonial customer yang menghasilkan sales RM500,000 daripada aktiviti ini.

BAB 14

Saya baru tengok statistik 7,000+ headline yang berkesan.

BAB 15

Eksperimen lebih 200+ copywriting prelaunch. Apa yang saya belajar?

BAB 16

Copywriting SMS yang proven untuk fasa pre launch dan launch? (Sekali dengan contoh!)

BAB 17

Tip terakhir untuk pastikan anda dapat result dalam masa 24 jam atau kurang

Bagaimana guna strategi praktikal dalam buku ini untuk dapatkan result dalam masa 72 jam?

Jangan risau.

Sebelum anda beli buku ini, kami tunjukkan cara untuk anda dapat result dalam masa kurang 72 jam.

(Dengan syarat anda berani untuk rugi dan belajar daripada pengalaman).

Sebab rugi itu pasti. Untung itu rezeki.

Apabila anda dapat buku ini, boleh ikut contoh praktikal yang kami kongsikan seperti di bawah:

3 Langkah yang anda boleh buat selepas dapat buku?

#1

Langkah 1:

Baca BAB 1 & 2: Macam mana guna strategi Hack A Launch dalam masa 24 jam?

#2

Langkah 2:

Terus susun dan ikut setiap langkah yang kami bagi secara detail dalam buku.

#3

Langkah 3:

Rasai sendiri pengalaman pertama anda buat strategi Hack A Launch!

Berapa harga buku Hack A Launch ini?

Buku ini versi limited edition.

Kami ambil masa lebih 12 bulan hanya untuk eksperimen.

Beratus ribu duit marketing kami dah bakar.

Rugi dan untung? Semua kami dah rasa.

Masa buat kelas Hack A Launch Digital selama 2 hari pula, kami caj 1 syarikat RM4,997.

Jadi secara ringkasnya, nilai buku ini saja:

Kos marketing untuk eksperimen: Lebih RM500,000.

Kos kelas Hack A Launch (2 hari): RM4,997.

Total: RM504,977.

Jadi... Berapa harga buku Hack A Launch? Ada diskaun ke?

Anda tak perlu bayar RM4,997.

Anda tak perlu bayar RM1,997.

Anda juga tak perlu bayar RM997.

Oh ya, kami juga tak akan minta anda bayar RM199!

Hanya RM129 saja!

Bonus 15 Framework Hack A Launch bernilai RM997 secara PERCUMA!

Apa yang anda dapat dengan harga RM129 (tak termasuk kos penghantaran)?

Anda bukan saja dapat buku Hack A Launch.

Dengan harga RM129 saja, anda akan dapat 15 Framework Hack A Launch bernilai RM997 secara percuma!

harga buku, bonus dan 15 framework ini pada harga RM129?

Buku Hack A Launch

RM 129
  • 5 Pembeli pantas - PERCUMA Kelas Online 7 Hari Hack A Launch Digital.
  • 50 Pembeli Pantas - PERCUMA Offer Board.
  • Semua pembeli - PERCUMA 15 Framework A3 Buku Hack A Launch.
  • Limited Edition Box
  • Penghantaran buku akan bermula pada 8hb Januari 2021
  • Harga tak termasuk kos penghantaran.

Tawaran ini akan ditutup tak lama lagi. Klik BAYAR SEKARANG untuk lakukan pembelian sekarang (sebelum tawaran harga special ini tamat).

Scroll to Top
Perlu bantuan?