Hari
Jam
Minit
Saat

Nak jual produk digital sendiri dan dapat sales dalam masa 24 jam?

Bukti 1: Buat sales RM1,500 jual produk digital sendiri tak sampai 24 jam.

Siapa kami? Tapi lagi penting macam mana kami boleh bantu anda duit dengan produk digital dalam masa 24 jam (100% praktikal dan ada bukti ya)

Saya Amiruddin Ahmad (a.k.a Uncle Tiger). Sebelah saya adalah Tuan Aqif Azizan. 

Dah lebih 5 tahun kami ada sumber pendapatan sampingan dari produk digital (jual ebook, video dan kelas online).

Buktinya? Ini salah satu akaun perniagaan produk digital kami pada tahun 2019:

Kelas online anda di akses melalui private group:

Jangan teruja dulu! Faham dulu apa itu produk digital.

Ada 3 jenis produk digital yang anda boleh buat:

1. Ebook

2. Video

3. Kelas online

gambar contoh

Panduan-panduan apa yang orang sanggup bayar sehingga RM500 (walaupun ada berjuta maklumat free kat luar sana)?

1 - Produk digital yang selesaikan masalah orang dengan pantas.

2 - Produk digital berdasarkan pengalaman atau skil yang kita (walaupun benda itu basic saja!)

(Contoh: Cara memasak, cara untuk lajukan komputer, cara untuk design poster iklan, atau apa saja yang maklumat dalam bentuk skil)

Kenapa apa yang kami ajar 100% berbeza dengan orang lain?

ni adalah rahsia kenapa student kami boleh buat duit dengan produk digital sepantas 24 jam (tengok bukti-bukti di bawah!)

1 - Anda tak perlu guna iklan berbayar (free cost marketing!)

2 - Anda tak perlu guna apa-apa software canggih!

3 - Anda tak perlu habis beribu ringgit untuk belajar benda baru!

Bukti saya sendiri bermula dengan skil yang saya ada untuk jual produk digital?

Salah satu produk digital saya adalah 100% berdasarkan skil dan kemahiran saya menggunakan software excel.

Saya bina Template Gaji dan terus jual kepada orang bisnes:

Nak bukti dari saya lagi? Saya gunakan skil yang sama untuk jual produk digital yang lain!

Saya juga pernah jual Panduan Guna Software Akaun percuma yang saya namakan sebagai Ezi Akaun.

Saya hanya guna kemahiran yang ada dalam diri saya sendiri semasa bekerja dan belajar di Universiti saja.

Tapi saya tak boleh syok sendiri. Jadi saya ajar ilmu dan skil ini pada orang lain. Antara produk digital yang berjaya dijual adalah:

1 - Cara buat minuman kesihatan.

2 - Cara urut tradisional.

3 - Buat sabun menggunakan bahan semulajadi.

4 - Cara buat donut (beliau kini ada Kafe Donut sendiri).

5 - Cara makeup pantas di rumah.

6 - Cara masak Asam Pedas.

7 - Bagaimana buat anak rasa pegi sekolah hari-hari.

... dan banyak lagi!

Nak bukti lagi? Budak universiti jual produk digital dapat sales RM925 dalam masa 24 jam.

Apa yang anda akan belajar?

1 - Jenis-jenis produk digital.

2 - Bagaimana nak fikirkan Tajuk Produk Digital yang memang customer sanggup beli (walaupun ada beribu maklumat free di luar sana)?

3 - Bagaimana nak test produk digital boleh jual atau tak?

4 - Bagaimana nak sampaikan konten?

5 - Struktur harga produk digital yang buatkan orang sanggup beli?

6 - Tips bermula kecil dengan kos yang sangat, sangat minimum.

7 - Dan banyak lagi ilmu SURPRISE yang saya dan Tuan Aqif akan share.

Kelas yang berdasarkan REAL LIFE CASE STUDY! Bukan sembang teori.

Prinsip saya dan Tuan Aqif mengajar adalah 100% berdasarkan bukti yang kami sendiri buat.

Kita tak akan sembang teori.

100% praktikal dan terus buat.

Saya akan tunjukkan kaedah terbukti berkesan untuk dapatkan jualan pertama anda dengan produk digital.

AMARAN! JANGAN TERUJA DENGAN ANGKA DI ATAS! ANDA TIDAK AKAN DAPAT MACAM TU! IANYA MENGAMBIL MASA!

(Walaupun ada student kami yang dah jana sales RM1,000,000 dengan produk digital - Jual produk masakan je)

Semuanya bergantung pada usaha anda sendiri.

Nak surprise lagi? Sesi Tuan Aqif Azizan akan buatkan anda tak ada alasan untuk jual produk digital anda!

1 - Anda akan dapat 10 copywriting iklan yang memang dah proven buat sales (Bernilai RM4,997)

2 - Anda cuma tinggal nak copy, edit dan paste saja.

3 - Bayangkan 1 daripada 10 copywriting ini berjaya hasilkan 100 jualan pertama anda, maksudnya anda masuk ke kelas online ini tanpa modal!

Nak tengok bukti orang yang pernah ikut strategi ini

Dah Lebih 900 peserta menyertai kelas ini

"Dalam tempoh 24 jam dah dapat pulangan 300x ganda."

(zuhairi Nopiah)

"Buat iklan tak sampai 5 minit dan tanpa modal!"

(Nureisah Echa)

"Saya tiru posting jual produk digital. Tak sampai 10 minit dapat modal masuk kelas online tadi!"

( Sarifa Redzuan)

"Alhamdulilah.. collect RM500 Dah!"

(Faiz Fitri)

Ada harga special ke? Of course!

Kami jenis tak suka buang masa.

Dan kami juga jenis tak suka buang harga.

Tapi memandangkan sekarang zaman orang sangat terdesak untuk dapatkan extra income, kami akan bagi tawaran yang paling merepek abad ini.

Apa yang anda akan rugi jika lambat buat keputusan?

Anda tak akan dapat harga special yang kami bagi.

Sebab kami hanya buka jualan khas untuk anda dapat harga special.

Harga kelas ini akan naik kepada RM349.

Anda cuma perlu bayar..

RM149

Selepas itu:

Harga akan naik kepada RM249

Dan harga normal akan kembali kepada RM349.

Scroll to Top