Pendaftaran Course BLACK MONDAY akan tamat 2hb December 2019 (Isnin). Pukul 11 malam.

Hari
Jam
Minit
Saat

Khas untuk 20 pembeli terawal, anda akan dapat BONUS dimana selepas 1 minggu dari tarikh pembelian, anda boleh bertanyakan pada kami berdua sekurang kurangnya 2 soalan sebelum sesi “ZOOM” bermula.

Sesi ini sahaja dah bernilai RM1,497 ya.

Lebih dari RM1,000,000 jualan telah terhasil oleh saya dan aqif dan kami rekodkannya didalam 6 panduan dibawah

Hai.

Nama saya Amiruddin Ahmad (a.k.a Uncle Tiger)

Sejak tahun lepas, banyak projek underground yang telah saya dan partner saya,Aqif uruskan.

Dan diantara projek-projek yang kami uruskan ini,ada yang memberi untung yang kecil dan ada juga memberikan untung yang besar.

Jadi,saya dan Aqif terfikir untuk merekodkan beberapa case study kami yang memberi impak tinggi kepada anda semua.

Kami bukan hanya sembang teori,tetapi strategi yang kami gunakan ini telah diuji ke atas beberapa niche perniagaan. Antaranya:

Produk Kesihatan/Kecantikan
Makanan
Pakaian
Servis
Dan macam macam lagi

Kesemua case study ini telah pun kami jual dari tahun lepas hingga ke hari ini.

Antara Case Study yang pernah kami keluarkan ialah:

1. Social Hack Marketing (Strategi Pemasaran Offline dan Online) bernilai RM350

2. Template Kata-kata Motivasi (Bagaimana saya dapatkan leads berkualiti dari status Media Social) bernilai RM299

3. Case Study Oxwhite (Bagaimana kami bantu bisnes pakaian ini dapatkan Jualan RM1 Juta salam masa 19 Jam) bernilai RM399

4. Customer Retention Strategy (Bagaimana anda boleh jana jualan 6 angka dengan client sedia ada) bernilai RM299

5. Low Cost Marketing (Bagaimana client saya jual lebih 8,000+ unit produk dalam masa 3 hari?) bernilai RM399

6. Last Minute Launch (Bagaimana Saya Sendiri Buat Kesilapan Last Minute, Tapi Masih Boleh Jana Jualan Hampir RM50,000!) bernilai RM347

Jika anda merupakan follower tegar kami, anda sudah tentu tahu bahawa case study yang saya dan Aqif keluarkan ini merupakan REAL CASE STUDY dimana kami sendiri laluinya.

Dan anda juga tahu nilai yang ada didalam setiap case study ini.

Mostly clients mahupun students kami telah berjaya menaikkan jualan berkali ganda selepas menggunakan salah satu strategi dari case study diatas.

IT'S PROVEN! NO RUBBISH THEORY!

Ya,kami berani cakap begini kerana ianya diuji dan berjaya.

Siri kejayaan kami membantu client kami menghasilkan jualan RM1,000,000 dalam masa 19jam juga telah membuatkan kami dipilih untuk menerima anugerah antarabangsa yang diaturkan oleh mentor kami sendiri.

Dan jika anda lihat dari nilai harga pula, setiap case study kami dijual pada harga RM299 – RM399. Menjadikan jumlah kesemua Case Study kami diatas bernilai sekurang-kurangnya RM2093! ( Kalau ikutkan nilai yang anda bakal dapat,ianya lebih dari itu)

Tapi.. Hari ini, kami nak buat kerja gila.

Dan kerja gila kami nak buat ni khas untuk anda sahaja semperna Black Friday(kami jarang buat promosi begini).

Untuk kesemua Case Study yang anda lihat diatas, Anda tidak perlu laburkan sehingga RM2000++ pun.

Semperna Black Friday ini,dan memang jarang kami nak buka harga begini mungkin tidak lagi lepas ini.

Berapa harga untuk kesemua 6 panduan ini?

Kalau anda pernah beli produk digital dengan kami, mesti anda faham.

Kami amat jarang nak potong-potong harga ni.

Kami tak main-main bila kami cakap akan tutup jualan dan naikkan harga.

Untuk kesemua 6 panduan diatas, pelaburan anda untuk belajar dari case study REAL dan PROVEN ini cuma…

RM997 saja (Jimat RM1,096)

Lepas itu, kami akan tutup jualan dan naikkan harga.

Pendaftaran Course BLACK MONDAY akan tamat 2hb December 2019 (Isnin). Pukul 11 malam.

Hari
Jam
Minit
Saat

Sebarang bantuan boleh hubungi:

Whatsapp: 6012-6328501

Email: help@academywire.com

Scroll to Top