Hari
Jam
Minit
Saat

Bagaimana salah seorang alumni kami jana sales hampir RM530,000.00 dalam masa 30 hari dengan produk digital menggunakan Facebook Ads?

1.  Belajar bagaimana salah seorang alumni kami buat sales RM530,000 dengan produk digital (harga produk RM200), dengan menggunakan Facebook Ads.

2. Panduan ini berbentuk 95% praktikal. Diajar oleh dua orang team kami (Tuan Raouf dan Cik Jay).

3. Mereka berdua ini adalah orang dibelakang tabir yang menguruskan semua kempen Facebook Ads dan design untuk semua produk-produk digital kami.

Ini pula antara hasil jualan produk digital yang pernah mereka uruskan.

4 – Panduan ini jika dijual secara berasingan, harganya boleh cecah RM200 minimum

5 – Tapi untuk anda tak perlu bayar RM200.

6 – Anda cuma perlu bayar RM80 saja (Jimat RM120!).

7 – Selepas buat pembelian, anda akan dimasukkan ke dalam Facebook Group dan boleh akses ke semua 14 video (Asas Facebook Ads + Asas Design Kempen Facebook Ads guna Powerpoint)

Amaran! Panduan ini betul - betul untuk mereka yang Zero bab FBAds.

Jadi, untuk kelas kali ini apa yang saya akan ajar anda ialah:

MODUL 1 : RUN ADS PERTAMA ANDA

1. Anda akan belajar step by step bagaimana nak bermula dari zero untuk buat iklan berbayar
 
2. 3 top objective yang saya gunakan untuk lancarkan iklan saya.

MODUL 2 : BAGAIMANA NAK MASUKKAN PAYMENT DETAILS UNTUK ADS ANDA

1. Step by step cara untuk masukkan kad debit/credit anda dengan Facebook Ads
 
2. Alternatif kad debit yang boleh digunakan jika kad debit anda tidak boleh digunakan

MODUL 3 : OBJEKTIF YANG SESUAI UNTUK FIRST ADS ANDA

1. Untuk Panduan kali ini saya akan guide anda lancarkan iklan dalam objektif “Messages”
 
2. Cara pilih audience
 
3. Bajet yang sesuai untuk testing
 
4. Bagaimana anda boleh dapatkan no hp prospek dengan mudah atau bagaimana nak bagi prospek contact anda dengan mudah.

MODUL 4 : BACA DATA IKLAN ANDA

1. Bagaimana nak baca iklan mana yang high performace dan beri pulangan kepada anda
 
2. Apa ubahsuai yang anda boleh lakukan jika iklan anda tidak perform.

MODUL 5 : SCALE IKLAN ANDA

1. Dengan data yang anda dah peroleh, kita akan teruskan kepada cara scale iklan anda
 
Apa yang saya bakal ajar ini sesuai untuk kebanyakkan produk dalam market. Anda boleh terus run iklan anda dalam masa beberapa jam sahaja.
 
Dan untuk panduan kedua iaitu Edit Gambar Facebook Ads pula menggunakan PowerPoint. Panduan ini akan diajar oleh Cik Jay
 
Beliau akan ajar bagaimana cara mudah buat design Facebook ads semudah 1 2 3 dan cara naikkan reach iklan tinggi di Facebook. Panduan ini basic dan straight to the point.

MODUL 1 : BINA DESIGN IKLAN FB DENGAN POWERPOINT

1. Anda akan belajar step by step cara buat design iklan Facebook dengan mudah
 
2. Contoh design iklan Facebook dengan pelbagai size 

MODUL 2 : CARA DAPATKAN STOCK GAMBAR PERCUMA

1. Anda akan belajar cara dapatkan gambar dan stock ikon secara percuma
 
2. Senarai tempat download untuk dapatkan fonts menarik secara percuma. Jika nak mix and match dengan design anda

MODUL 3 : CARA MUDAH BUANG BACKGROUND GAMBAR

1 – Teknik buang gambar background semudah 1 2 3, tak perlu hire orang untuk remove background
 
Teknik ni tak sampai 5 minit dan khas untuk design jenis Facebook ads dan media sosial

MODUL 4 : CARA SUSUNAN TEXT DAN GAMBAR IKLAN

1 – Facebook menggunakan Algorithm untuk detect gambar di Facebook. Bagaimana nak susun gambar dan text supaya kemas dan lepas nak run iklan
 
2 – Tips serta Do’s and don’ts untuk design iklan di Facebook. Cik Jay banyak bereksperimen kat sini untuk memastikan reach iklan Facebook boleh pergi jauh

MODUL 5 : CARA DAPATKAN REACH TINGGI MENGGUNAKAN DESIGN FB ADS (RANKING GAMBAR)

1. Anda akan belajar cara dapatkan reach tinggi untuk ranking gambar menggunakan guideline Facebook 
 
Seperti mana yang dibagitahu, Facebook menggunakan algorithm untuk detect gambar iklan di Facebook. Dari segi fonts dan gambar. So part ni sangat penting untuk pastikan reach iklan Facebook anda tinggi
 
So, panduan cara setup iklan Facebook dan bina design iklan Facebook sangat melengkapi. Jadi panduan ni dah complete untuk newbies yang tak tahu cara basic setup iklan Facebook dan cara run iklan dengan betul.

Penting untuk anda tahu bahawa panduan ini hanya untuk mereka yang betul - betul baru dalam dunia Facebook Ads.

Jadi ini yang saya perlu anda perlu ada untuk panduan ini:
 
  • Laptop
  • Kad Debit/Kredit
  • Microsoft PowerPoint
  • Buka minda anda
  • Kosongkan gelas anda supaya mudah untuk belajar

Kesemua panduan ini juga dalam bentuk video dimana anda akan dimasukkan ke dalam Private Facebook Group dan kesemua video akan dimasukkan didalam Group tersebut

BONUS UNTUK ANDA!

#1

Dan sebagai Bonus, saya akan sediakan satu video tutorial buat iklan Facebook Ads dengan menggunakan Smartphone anda.

#2

Bukan itu sahaja, Cik Jay pun ada Bonus khas untuk bantu memudahkan anda untuk edit gambar mengikut "peraturan" FBAds.

RM80 SAHAJA (EARLY BIRD)

RM120 (PROMO)

RM160 (LAST CALL)

RM200 (NORMAL PRICE)

Kalau diikutkan , kedua dua panduan ini sekurang kurangnya dijual dengan harga RM200 dan mungkin anda tak akan dapat harga begini dimasa hadapan .

DAFTAR SEKARANG atau SELAMAT TINGGAL!

Tawaran ini akan ditutup tak lama lagi. Klik DAFTAR SEKARANG untuk lakukan pembelian sekarang (sebelum tawaran harga special ini tamat).

Scroll to Top