TIK TOK ADS PART 1

TIK TOK ADS PART 1

π—§π—œπ—ž π—§π—’π—ž 𝗔𝗗𝗦

Saya tak pasti orang lain, tapi ini cara yang saya belajar dan buat PLUS result yang saya lalui sendiri.

**********

Situasi Sekarang

**********

1. Nampak seperti Tik Tok sungguh sungguh nak orang guna Instant Page dia. Result Instant Page vs Website nampak perbezaan ketara. (At least untuk saya)

.

2. Tik Tok semakin sensitif seperti FB dengan before after punya video atau produk produk sensitif. Website kita pun dia scan. So kena guna konsep “Double Layer”. (For now)

**********

Apa saya buat?

**********

1. Create Iklan Conversion macam biasa. Bajet pun RM30 jer sehari.

.

2. Instead of pilih website, saya guna Tik Tok punya Instant Page. Masukkan headline, gambar & button.

.
3. Button akan bawak ke Klik VIP cerita tentang OFFER. Kemudian pilihan terus beli di Sales Page (or whatsapp).

.

4. Prospek klik button dan buat belian di website. Yeayyy!

.

5. Saya dah boleh update status “Alhamdulillah” di FB sambil acah tanya kawan kawan dan followers “Tak nak selit order ker?”. (Hahaha! Acah jer point nombor 5 ni πŸ˜› )

**********

PENTING!

**********

Apapun, ianya kembali bergantung;

1. Customer Avatar kita. Nak jual kat siapa?

.

2. Apa offer kita kepada prospek?

.

3. Apa jaminan kita?

Korang eksperimen la sendiri. Saya cuma kongsi apa saya buat jer.

Jangan tanya saya, saya kan ikan.

Mana yang nak belajar dan buat Sales/Landing Page guna Klik VIP tu, boleh daftar kat sini, https://nak.info/webinar

Bye! Nak pegi suap kucing makan jap.

Scroll to Top