π—žπ—˜π—‘π—”π—£π—” 𝗦𝗔𝗬𝗔 π—•π—˜π—šπ—œπ—§π—¨ π—§π—˜π—₯𝗨𝗝𝗔 𝗗𝗔𝗑 “π—”π—Ÿπ—Ÿ 𝗒𝗨𝗧” π——π—˜π—‘π—šπ—”π—‘ π—žπ—Ÿπ—œπ—ž π—©π—œπ—£?

π—žπ—˜π—‘π—”π—£π—” 𝗦𝗔𝗬𝗔 π—•π—˜π—šπ—œπ—§π—¨ π—§π—˜π—₯𝗨𝗝𝗔 𝗗𝗔𝗑 “π—”π—Ÿπ—Ÿ 𝗒𝗨𝗧” π——π—˜π—‘π—šπ—”π—‘ π—žπ—Ÿπ—œπ—ž π—©π—œπ—£?

π—žπ—˜π—‘π—”π—£π—” 𝗦𝗔𝗬𝗔 π—•π—˜π—šπ—œπ—§π—¨ π—§π—˜π—₯𝗨𝗝𝗔 𝗗𝗔𝗑 “π—”π—Ÿπ—Ÿ 𝗒𝗨𝗧” π——π—˜π—‘π—šπ—”π—‘ π—žπ—Ÿπ—œπ—ž π—©π—œπ—£?

Pasal saya nampak potensi. Matematik mudah ialah 100,000 pengguna yang langgan Klik VIP minima USD1 sebulan.

𝟭𝟬𝟬,𝟬𝟬𝟬 π˜… π—¨π—¦π——πŸ­ = π—¨π—¦π——πŸ­πŸ¬πŸ¬,𝟬𝟬𝟬

Bukan besok boleh terus dapat 100,000 penggguna. Opkos, ianya akan memakan masa.

Habis semua ‘kabel’ dalam dan luar negara saya guna dan sepatutnya bulan Ramadhan haritu saya ke London.

Tapi pasal dah ‘tak sihat’, saya tunda sebentar sementara nak boleh kembali meloncat. (Ni pun whatsapp reply tak habis lagi. Huhuhu!)

InsyaAllah nak ke Dublin & London jika diizinkan. xBoss & kawan kawan di sana dah ready nak ‘adjust’ untuk saya.

Biarlah orang nak kata saya Mat Jenin ke, Mat Sentul ke, Gila ke, tapi saya tak pernah abaikan mereka yang bersama sama saya.

Saya siap ‘buat paper’ walaupun bukan nak minta funding pasal senang kalau tetiba kena present ke apa.

Ade jer individu nak tabur kat saya RM1j beli Klik VIP tapi saya tolak.

Kalau tak, korang kena panggil saya jutawan dan saya kena pakai kasut Gucci Fake supaya nampak kaya dan jaga status.

Hahaha!

Jadi rebutlah peluang untuk akaun Lifetime Klik VIP ni. Tak reti pakai, dapatkan jer dulu.

Takde la nanti in future “Uncle, akaun lifetime ada lagi tak?” atau “Uncle, kod diskaun ada tak?”

Oraits! Masa untuk saya makan ubat!

Uncle

#SifuApaMacamNi
#HarimauMenangis

Daftar Waiting List Klik VIP di https://klik.vip/lifetime

Scroll to Top