FAKTA BISNES KAD

FAKTA BISNES KAD

π—™π—”π—žπ—§π—” π—•π—œπ—¦π—‘π—˜π—¦ π—žπ—”π——

Penting ke Bisnes Kad zaman sekarang ni?

Ya! Masih penting cumanya kena KREATIF pasal bayangkan 100 billion Bisnes Kad di cetak setiap tahun di seluruh dunia.

Ni saya study beberapa fakta menarik hasil dari kajian sebuah industri.(Soocial)

1. 80% Bisnes Kad dibuang dalam masa kurang seminggu selepas prospek dapat.

2. 68% orang buang kerana mereka rasa belum perlukan lagi produk/servis yang di tawarkan.

3. 82% merasakan Bisnes Kad yang berwarna dan guna kertas berkualiti menampakkan First Impression yang baik.39% tak nak berbisnes dengan mereka yang guna Bisnes Kad Cap Ayam.

4. 75% rasa ‘leceh’ nak kena key in key in data dalam phone mereka. Ada pulak jenis suruh kita miskol dia. Tu pun kalau dia save la. (Hahaha!)

5. 77% individu korporat & 63% usahawan kecil & sederhana belum memiliki Bisnes Kad Digital.

Pernah tak korang lalui apabila prospek minta Bisnes Kad kita, kita jawab…

“Aisey, kad ai dah habis laaa… u amik nombor ai…” (Padahal memang takde pun)

Jangan risau. Saya pun dah lalui benda sama.

Dari sini saya ‘bangunkan’ (nak nampak hebat kena sebut bangunkan) Klik VIP memudahkan golongan korporat, Salesman Offline, agen Insurans/Takaful, agen hartanah, agen penapis air, agen produk MLM untuk ‘standout’ dari orang lain.

Mana yang still guna Bisnes Kad Fizikal, boleh masukkan QR Code dan prospek/pelanggan boleh terus Save nombor dan maklumat kita dalam phone mereka.

Bukan setakat itu jer, saya kreatifkan lagi, saya buat Lead Generation di mana jika prospek isi Nama & Email (fungsi email collector dalam Klik VIP), mereka akan dapat info info best.

Sebagai contoh, jika saya seorang Agen Hartanah, saya akan minta prospek scan QR Code saya dan dia dah boleh save nombor saya.

Kemudian dalam Bisnes Kad Digital saya, ada pulak borang simple untuk prospek isi nama dan email. Jika mereka isi, saya akan berikan mereka senarai hartanah berpontensi tinggi, senarai bank dan & kadar pinjaman, senarai kontraktor.

Nampak? GIVE VALUE!

Itulah salah satu kegunaan Klik VIP. Korang jangan lupa dapatkan Pakej Lifetime di https://klik.vip/lifetime

Uncle
#SifuApaMacamNi
#HarimauMenangis

Scroll to Top