Tak ada idea nak buat copywriting? Cara siapkan iklan bawah 10 minit – (Bahagian 2)

Tak ada idea nak buat copywriting? Cara siapkan iklan bawah 10 minit – (Bahagian 2)

Sekarang anda dah tahu siapa bakal customer kan?

Tapi jangan berpuas hati dulu. Ada lagi fasa yang anda perlu tahu kalau nak buat iklan dengan mudah.

Lepas dah kenal siapa bakal customer, kita kena tahu pula tentang produk/servis yang kita jual “inside-out”

.

Macam mana tahu kalau kita dah “kenal” betul dengan produk/servis yang kita jual?

Baik, cuba jawab soalan-soalan ini.

1) Produk/servis yang saya jual ni selesaikan masalah apa?

2) Bilakah waktu yang paling sesuai untuk guna produk kita?

3) Beza produk anda dengan pesaing lain dalam niche yang sama?

Sebagai contoh:

Dapat belajar sesuatu dari sini?

Sekarang ini ada aktiviti untuk anda:

Bantu kami untuk sebarkan manfaat ini kepada lebih ramai orang.

Baru bersemangat sedikit kami nak share strategi dan tips yang lebih power kepada anda.

Hehe

Macam mana nak share?

Tekan saja button share di bawah ini.

Scroll to Top
Perlu bantuan?