20,000 unit phone holder terjual. Apa yang saya buat?

(Case study dan sekali contoh untuk terus tiru dalam masa 24 jam)

Cerita ini dah lama.
Tapi setiap kali saya berkongsi strategi ini orang ramai, mereka akan berterima kasih.
Kerana ia membuka minda terhadap satu perspektif baru dalam marketing dan copywriting.
 
Pertama sekali, 20,000 unit phone holder itu bukan produk saya.
Pendek cerita, salah seorang kawan saya terpengaruh untuk beli stok di China.
Alhamdulillah, beliau gagal untuk jual.
 
Dalam masa sama, bukan senang nak jual. Banyak eksperimen yang perlu dilakukan sebelum kami jumpa the best ads creative dan strategi.
Mula-mula rugi dalam RM2,000 juga untuk kos iklan.
Hampir nak give up.
Selepas itu, cahaya mula nampak di hujung terowong.
 
Pendek cerita lagi, dalam masa beberapa bulan, lebih kurang 20,000 unit terjual.
Dia buat duit, saya tak dapat 1 sen pun.
Jadi dalam post ini, saya cuba untuk bagi contoh strategi copywriting yang kita boleh buat sama-sama.

1 - Jangan jual kat semua orang (walaupun produk seringkas phone holder)

Saya panggil strategi pertama sebagai bottleneck copywriting.
Supaya senang untuk kita faham, saya terus bagi contoh berdasarkan produk phone holder.
 
Contohnya:
Produk: Phone holder.
Bottleneck copywriting 1: Jual kepada semua orang yang perlukan phone holder.
Bottleneck copywriting 2: Jual kepada semua pengguna kereta BMW.
Bottleneck copywriting 3: Jual kepada semua pengguna kereta Proton.
Bottleneck copywriting 4: Jual kepada semua pengguna kereta Myvi (bukan Perodua).
Kesimpulan: Daripada 20,000 unit yang terjual, 75% datang daripada pengguna kereta Myvi.

2 - Psikologi harga.

Saya bab harga ini tak pandai sangat. Banyak belajar daripada buku yang ditulis oleh Hermann Simon.
Bukunya? Confession of the Pricing Man.
Saya recommend banyak beratus kali buku ini. Kita akan dapat banyak perspektif dan strategi berbeza.
 
Untuk kes phone holder, saya gunakan taktik psikologi harga seperti contoh di bawah:
Harga asal: RM99 untuk 1 unit.
Harga diskaun jika anda pengguna kereta Myvi: RM69 untuk 1 unit dan free shipping.
Tawaran khas untuk golongan spesifik yang kita jual.
 
Nampak macam simple?
Cuba tengok betul-betul.

3 - Call to action yang simple dan cipta expectation.

Wajib ada call to action.
 
Kalau tak ada, ibarat kita cakap kepada customer:
“Nak beli? Carilah sendiri! Haha”
 
Call to action yang saya maksud dalam strategi ini adalah:
(Senang bagi contoh, terus kita boleh faham dan terus buat)
Whatsapp staf saya sekarang (Amira) dan beliau akan terus packing hari ini:
(Link whatsapp) // 012 3456789
Esok kami terus suruh Pos Laju hantar dan anda boleh terus pasang kat kereta Myvi dan berlagak dengan kawan-kawan.
 

4 - Visual iklan ikut pengguna kereta yang kita mahu.

75% daripada 20,000 unit produk tadi datang daripada pengguna kereta Myvi.
Baki 25% pun tak boleh dilupakan.
 
Jadi dari sudut visual, ini contoh apa yang kami buat:
Jual kepada pengguna Myvi:
+ Gambar produk phone holder digunakan di kereta Myvi.
+ Video produk phone holder digunakan di kereta Myvi (customer punya atau kita sendiri).
 
Jual kepada pengguna BMW:
+ Gambar produk phone holder digunakan di kereta BMW.
+ Video produk phone holder digunakan di kereta BMW (customer punya atau kita sendiri).
 
Jual kepada pengguna Proton:
+ Gambar produk phone holder digunakan di kereta Proton.
+ Video produk phone holder digunakan di kereta Proton (customer punya atau kita sendiri).

5 - Scale by audience (with proven ads creative)

Cerita 6 tahun lepas, tak sama dengan cerita tahun ini.
Masa itu, scaling agak straight forward.
 
Masa itu pun strategi ads scaling kami hanya berpandukan pada:
1 – Customer diversification (Jangan risau, saya bagi contoh).
2 – Proven ads creative (Jangan risau juga, saya bagi contoh).
 
Untuk contoh customer diversification:
1 – Kami besarkan bajet iklan dan tambah iklan berbentuk testimonial customer (video) pada pengguna Myvi.
2 – Kami eksperimen iklan untuk pengguna kereta yang lain (seperti Wira, Exora, Axia, Viva, dan sebagainya).
 
Untuk contoh proven ads creative:
1 – Iklan video yang berkesan untuk pengguna Myvi, kami akan tiru dan ubah jenis kereta saja seperti BMW, Proton dan sebagainya).
2 – Iklan video yang berkesan untuk pengguna Myvi, kami akan tiru dan ubah jenis kereta saja seperti BMW, Proton dan sebagainya).
 
Strategi ini bukan sekadar teori.
Saya sendiri dah eksperimen untuk produk kawan saya.
Jadi, saya harap semua yang membaca dapat terus tiru dan ubahsuai.
Baca berulang-ulang kali. Buat juga berkali-kali.
 
Kemudian saya nak jumpa dan bekerjasama dengan semua usahawan yang mahu mahirkan skil copywriting dan marketing.
 
Saya ada buat kelas selama 5 hari (100% online).
Nama kelas ini: Copywriting That Convert.
 

SIMULASI & CONTOH (STEP-BY-STEP)

Pendaftaran Kelas Copywriting That Convert akan tutup lagi:

Hari
Jam
Minit
Saat
Tarikh Kelas Online (Telegram Group): Dari 23hb November hingga 27hb November 2020
(Isnin sampai Jumaat)
Waktu Kelas Online (Telegram Group): 9 malam hingga 10 malam (Zoom)
KHAS UNTUK 40 PEMBELI PERTAMA SAJA!
 
Tarikh Seminar LIVE: Akan dimaklumkan selepas PKP (Hari Sabtu dan Ahad)
Lokasi: MySpace Center, Kuala Lumpur
Masa: 9 pagi sampai 5.30 petang
(Makanan dan minuman tidak disediakan)

Khas Untuk

Yang Lakukan Pendaftaran Sekarang!
(Bonus Ini Bernilai RM4,997)

LIVE CLASS - Copywriting That Convert selama 2 hari (Bernilai RM4,997)

Tarikh: Akan dimaklumkan selepas PKP selesai (Sabtu dan Ahad)
Masa: 10 pagi hingga 5 petang
Lokasi: MySpace Center, Kuala Lumpur
(Makanan dan minuman tidak disediakan)
Khas untuk 40 orang pertama yang daftar Kelas Copywriting That Convert, anda akan dapat satu lagi sesi khas.
 
Kita akan buat 1 lagi sesi selama 2 hari untuk lihat performance copywriting dan kempen marketing anda.
 
Kelas ini lebih kepada group consultation.
 
Dalam sesi selama satu hari ini nanti:
 
+ Anda akan tunjuk segala copywriting dan data kempen iklan dalam kelas.
 
(Anda akan diberikan fail dan dokumen untuk anda submit sebelum hadir ke kelas sini)
 
+ Saya akan berusaha bantu anda untuk buat keputusan. 
 
(Samada tukar copywriting, naikkan bajet atau tutup terus kempen iklan)
 
+ Selepas habis sesi separuh hari ini, anda akan nampak lebih jelas apa yang perlu dibuat dan perbaiki copywriting iklan anda.
 
Sesi ini saja bernilai RM4,997.
 
Sebab itu kami hanya bagi keutamaan kepada 40 orang pertama yang daftar Kelas Copywriting That Convert saja.
 
(Dan anda tak perlu bayar 1 sen pun. Untuk 40 orang pertama, kami belanja anda kelas ini 100% percuma!)

Di bawah adalah Bonus-bonus percuma (Bernilai RM8,491) yang anda akan dapat:

Bonus 1 - Turbo Sales Template - Kelas Online (via Telegram Group) selama 5 hari (Bernilai RM4,997)

Tarikh kelas online: 23hb Mac hingga 27hb Mac 2020 (Isnin sampai Jumaat)
Waktu: 9 malam hingga 10 malam
Lokasi: Telegram Group Khas (100% Online)
Kelas Copywriting That Convert adalah kelas selama 7 hari.
 
5 hari secara online (via Telegram Group).
 
Dan 2 hari kelas LIVE.
 
Dalam 5 hari pertama sebelum kelas LIVE bermula, anda akan masuk dalam Telegram Group.
 
Kami akan bagi 5 template iklan berbeza yang anda boleh terus tiru dan buat.
 
(Semua template iklan ini dah terbukti jana sales RM100,000 minimum hingga jutaan ringgit)
 
Tak mustahil sepanjang 5 hari ini, anda akan dapat sales dan terus dapat modal pelaburan untuk hadir ke Kelas Copywriting That Convert!

Dalam Telegram Group selama 5 hari, anda akan terus buat:
Hari 1: Case Study Template Iklan 1 + Terus buat iklan.
Hari 2: Case Study Template Iklan 2 + Terus buat iklan.
Hari 3: Case Study Template Iklan 3 + Terus buat iklan.
Hari 4: Case Study Template Iklan 4 + Terus buat iklan.
Hari 5: Case Study Template Iklan 5 + Terus buat iklan.
Kelas online ini saja bernilai RM4,997 jika dijual secara berasingan.
 
Tapi untuk anda, kami bagi 100% percuma.

Bonus 2 - 7 Figure Copywriting Toolkit (Bernilai RM1,997)

Anda bukan sekadar dapat belajar dalam kelas online dan kelas live.
 
Anda juga akan dapat toolkit copywriting.
 
Saya tak pernah bagi benda ini secara public.
 
Selama ini saya simpan seorang diri. Dan hanya bagi pada team sendiri saja.
 
.
 
Dengan copywriting toolkit ini:
 
+ Anda akan faham struktur yang wajib ada dalam setiap copywriting.
 
+ Tak mustahil copywriting anda boleh siap dalam masa kurang 30 minit.
 
+ Anda juga akan faham struktur iklan yang kami sentiasa gunakan, untuk jual apa saja produk di pelbagai jenis negara.

Bonus 2 - Critical Numbers (Million Dollar Paid Advertising Toolkit (Bernilai RM1,497)

Tak cukup lagi?
 
Saya akan bagi satu lagi bonus untuk anda yang agresif buat iklan berbayar.
 
Ini adalah 100% daripada pengalaman team saya yang spend RM6 ke RM8 juta setahun untuk klien.
 
.
 
Bonus ini akan bantu anda untuk:
 
+ Faham nombor dan data yang kritikal dalam pengiklanan berbayar.
 
+ Strategi untuk dapatkan customer secara percuma untuk jangka masa panjang!
 
(Walaupun anda guna pengiklanan berbayar)
 
+ Toolkit ini saja bernilai RM1,497 jika dijual secara berasingan.
 
Tapi untuk anda, kami bagi 100% percuma.

"Saya dah tak berani buat iklan. Sales saya pernah jatuh teruk sebab terlalu bergantung pada 1 iklan saja."

Di atas, adalah ayat saya sendiri.
 
Tahun 2014, adalah tahun yang agak gelap untuk bisnes kecil saya.
 
Masa itu, banyak benda berubah.
 
.
 
Tapi paling ngeri (seram)?
 
Bila team saya bergantung hanya pada 1 jenis kempen iklan yang convert.
 
(Dan tak test iklan-iklan baru)
 
.
 
Apa yang berlaku?
 
Sales drop.
 
Setiap hari sales jatuh. Teruk.
 

Bayangkan kos operasi (staf dan lain-lain) hampir RM30,000 sebulan.

Sales?
 
RM10,000 saja sebulan.

Walaupun sakit kepala, sakit hati dan hampir give up, saya tak boleh mengaku kalah.

Jadi, apa yang kami buat?
 
Tak ada cara lain melainkan…

Saya paksa diri saya dan team untuk eksperimen 10 ke 100+ iklan berbeza, setiap hari!

Ya. Sehingga 100+ iklan berbeza.
 
Daripada saya terus merenung luar jendela, mengadu nasib dan salahkan takdir…
 
Lebih baik saya dan team eksperimen iklan dan kempen marketing lebih agresif.

Selepas eksperimen lebih 30,000+ iklan setahun, saya dan team dapati ada pattern copywriting yang convert dan bagi sales besar.

Ibarat macam kiraan matematik.
 
1 + 1 = 2
 
Dari sudut copywriting?
 
Struktur iklan A + Struktur iklan B = Sales naik dan conversion bagus.
 
Sejak daripada itu, saya uji formula ini pada klien-klien dari pelbagai industri berbeza.

3 Case study dan eksperimen saya untuk klien yang menghasilkan jualan sehingga RM150,000,000.

Jadi apa hasilnya?
 
Sehingga hari ini, ada beberapa case study yang saya seronok untuk kongsikan:

Case Study 1 - Berani belanja kos iklan untuk klien sebanyak RM6 ke RM8 juta setahun.

Ini adalah salah satu akaun klien.
 
Tahun 2016.
 
Bila dah jumpa formula copywriting yang betul, nak eksperimen tahap maksimum jadi berani.
 
Team copywriting dan marketing pun jadi agresif.
 
Bukan setakat itu.
 
Mereka juga faham strategi dari spend serendah RM30 sehari, sehinggalah spend beribu ringgit bila buat pengiklanan berbayar.
 
Maksudnya?
 
Mereka tahu cara untuk scale bajet marketing dari kecil hinggalah sebesar mungkin.

Case Study 2 - Jualan mencecah RM150+ juta dalam masa setahun.

Jual rumah?
 
Saya tak pernah jual.
 
Tapi saya berani eksperimen dengan asas iklan yang saya pegang selama bertahun-tahun.
 
.
 
Dengan asas ini, dalam masa 12 bulan, kami berjaya menjual beratus unit property.
 
Jualan mencecah RM150+ juta.
 

Case Study 3 - Sales RM1,000,000 dalam masa 22 hari

Ada 1 produk.
 
Produk yang saya tak pernah terfikir akan jual dan boleh jual.
 
 
Ia produk yang membantu perokok untuk berhenti merokok.
 
Tahun 2018, saya diberikan tanggungjawab untuk jual produk ini secara online.
 
Lebih seram, saya cuma ada kurang 1 bulan untuk preparation.
 
 
Tapi saya gunakan asas copywriting yang sama.
 
Ajar team asas copywriting ini.
 
Hasilnya, produk yang saya tak pernah terfikir nak jual ini berjaya hit RM1,000,000 pertama dalam masa 28 hari.
 
 
Ada banyak lagi case study yang lain.
 
Cuma saya tunjukkan case study yang agak rare supaya anda faham bahawa formula copywriting ini boleh digunakan dalam mana-mana industri.
 
Tak kisah apa saja yang anda jual.

Case Study 4 - Sales RM1,600 dalam masa 5 Minit

Case Study 5 - Sales RM100,000,00 dalam masa berapa jam

Saya dah spend lebih RM10,000+ datang kelas Tuan Aqif. Ilmu copywriting dia dah bagi pulangan berkali-kali ganda dan relevan untuk jual apa saja produk tanpa perlu Faham Teknikal dan sebagainya.

Jual produk kecantikan - Sales RM846,733 pada bulan Disember

Siapa saya, dan bagaimana saya boleh bantu anda untuk menghasilkan copywriting a.k.a penulisan iklan?

Hai.

Nama saya Aqif Azizan.
 
Saya bukan jutawan. Bukan juga usahawan.
 
Saya juga tak ada kereta mewah dan rumah mahligai banglo 18 tingkat untuk tunjuk kepada anda.
 
Saya cuma seorang penulis iklan dan obses pada eksperimen iklan dan kempen marketing.
 
Sehingga hari ini, saya banyak bekerja di belakang tabir.
 
Team saya pernah jual 19 produk di 5 negara berbeza.
 
.
 
Saya juga ada satu perjuangan.
 
Perjuangan untuk bantu usahawan di Malaysia dan serata dunia untuk kuasai skil copywriting.
 
(Copywriting = Menulis ayat iklan)

Dah hampir 3 tahun saya tak buat kelas copywriting.

Semuanya sebab saya dan team tengah agresif buat pelbagai jenis eksperimen copywriting dan marketing.
 
.
 
Saya dipaksa untuk buat kelas selepas hampir 2 tahun bekerja di belakang tabir
 
Partner saya, Uncle Tiger (Amiruddin Ahmad) tegur saya.
 
“Kau kena ajar semua formula copywriting ini kepada orang ramai. Kau wajib buat kelas.”
 
Saya pun akur.
 
Tapi saya tak nak buat kelas yang biasa orang lain buat.
 
Saya nak buat benda pelik.
 
Kemudian caj harga yang tak masuk akal (sangat murah jika dibandingkan dengan apa yang anda dapat)
 
.
 
Saya namakan kelas ini sebagai,

“Copywriting That Convert - 7 Day Intensive Copywriting and Scaling Strategy.”

Kelas ini sangat intensif dan praktikal, yang akan bantu anda untuk nampak jelas macam mana untuk eksperimen minimum 10 ke 100 iklan.
 
(Hampir setiap hari)
 
Kelas ini juga akan bantu untuk anda faham bagaimana team kami uruskan perbelanjaan bajet iklan dari RM30 sehari hingga jutaan ringgit setahun.
 
(Tanpa perlu tengok data teknikal ads dan lain-lain yang hanya akan buat anda sakit kepala)

Ini bukan kelas 1 hari, bukan 2 hari, dan juga bukan 3 hari!

Yang paling penting, kelas ini bukan 1 hari.
 
Bukan juga 2 hari.
 
Bukan juga 3 hari.
 
Ia adalah kelas selama 7 hari.
 
(Table 5 hari kelas online + 2 hari kelas live)

6 Modul Utama Kelas Copywriting That Convert?

(Amaran: Kelas ini 95% praktikal dan padat dengan aktiviti buat terus dalam kelas!)

Day 1: Copywriting Psychology and Strategy

Lepas habis sesi pertama, apa yang akan berlaku: Anda akan faham strategi yang paling kritikal sebelum mula agresif buat copywriting iklan.

Modul 1: Magic Numbers to Million Dollar Sales

Tarikh kelas online: 23hb november 2020 (isnin)

RM1 juta pertama.
 
Tak ada benda yang lebih mengujakan selain daripada mencapai sales RM1 juta pertama selepas habis kelas ini.
 
Dalam modul 1:
 
+ Anda akan belajar berapa banyak jumlah iklan yang diperlukan untuk mencapai sales RM1 juta pertama.
 
+ Kemudian bagaimana untuk scale kepada sales RM5 juta ke atas menggunakan asas yang sama.
 
+ Anda akan faham jenis-jenis leverage dan strategi marketing untuk mencapai jualan besar menggunakan strategi copywriting yang betul.

Modul 2: Copywriting Ideas and Leverage Strategy

Tarikh kelas online: 24hb november 2020 (Selasa)

Saya benci brainstorm idea copywriting.
 
Kalau saya sebagai penulis iklan pun benci, saya boleh bayangkan betapa seksanya pada usahawan di luar sana (termasuk anda).
 
Dalam modul 2:
 
+ Anda akan faham bagaimana untuk dapat idea copywriting tanpa perlu perah kepala dan brainstorm.
 
+ Anda akan faham senarai aset-aset emas yang ada dalam bisnes anda untuk dijadikan idea copywriting yang paling convert.
 
+ Anda tak akan lagi ada masalah tak ada idea nak tulis apa atau nak buat video marketing yang macam mana.

Modul 3: Paid Advertising Critical Numbers

Tarikh kelas online: 25hb november 2020 (Rabu)

Dunia pengiklanan berbayar ini sangat seronok.
 
Bila spend besar, sales pun besar.
 
Tapi, ada risiko dan realiti disebaliknya.
 
Boleh juga kita spend besar, tapi sales sangat kecil.
 
Kecil sampai satu tahap kita rasa baik tutup saja bisnes.
 
Dalam modul 3:
 
+ Anda akan belajar critical numbers atau nombor dan data yang paling penting untuk lihat kempen iklan anda sihat atau sakit.
 
+ Anda tak perlu tengok dashboard ads dan sebagainya setiap hari.
 
(Cuma baca data yang penting menggunakan Microsoft Excel saja)
 
+ Anda akan tahu bagaimana untuk buat keputusan samada untuk tutup iklan dan tambah iklan baru (walaupun spend serendah RM30 sehari sehinggalah beribu ringgit sehari)

Day 2: Ads Copywriting and Scaling Strategy

Lepas habis sesi kedua, apa yang akan berlaku: Anda akan nampak cara untuk siap dan lancarkan minimum 10 iklan sehari. Atau lebih 30,000+ iklan setahun.

Modul 4: Story That Sells

Tarikh kelas online: 26hb november 2020 (Khamis)

Macam mana tulis copywriting yang terbukti jana sales hingga jutaan ringgit?
 
(Walaupun guna teks dan video yang sangat simple)
 
Dalam modul 4:
 
+ Anda akan faham cara paling cepat, dan proven untuk hasilkan copywriting.
 
+ Cara susun ayat dan struktur iklan untuk buat copywriting kurang 30 minit.
 
+ Anda akan nampak formula yang kami gunakan untuk launch 10 ke 100+ iklan sehari bersama team.

Modul 5: The Fisherman Ads Spending Strategy

Tarikh kelas online: 27hb november 2020 (Jumaat)

Formula ini, dua orang mentor saya yang ajar.
 
James Van Elswyk dan Jason Kryski.
 
Mereka dah biasa spend minimum USD1 juta sebulan untuk marketing.
 
Dan konsep ini saya sendiri guna pakai dari tahun 2015 sampai 2020.
 
Dan konsep juga membantu saya untuk tidak terlalu semak dengan perubahan algorithm pengiklanan berbayar.
 
Dalam modul 5:
 
+ Anda akan belajar konsep pengiklanan berbayar yang team saya sendiri gunakan sampai hari ini.
 
+ Formula pengiklanan berbayar yang akan buatkan anda tak perlu risau sangat tentang teknikal untuk setiap platform marketing berbayar.
 
+ Strategi ini akan bantu anda untuk nampak jelas cara untuk spend serendah RM30 sehari sehingga jutaan ringgit (dan maksimumkan sales dalam masa sama)

Modul 6: Scaling Games and Simulations

Modul 6 adalah modul yang kritikal.
 
Kita akan buat 1 simulasi berdasarkan real case study.
 
Dari sales kecil hingga jutaan ringgit.
 
Dalam modul 6:
 
+ Anda akan faham cara untuk mula spend kecil hingga spend besar. 
 
(Untuk minimumkan kerugian dan maksimumkan sales)
 
+ Risiko dan ganjaran yang anda akan hadapi sepanjang buat pengiklanan berbayar dan juga copywriting iklan.
 
+ Cara untuk tutup bajet iklan dan naikkan bajet iklan berdasarkan realiti yang sebenar.

Berapa harga kelas Copywriting That Convert selama 5 hari dan semua bonus-bonus bernilai RM8,491 ini?

Sehingga hari ini, dah jutaan ringgit dah dihasilkan daripada eksperimen team saya di dalam dan luar negara.
 
Bukan itu saja.
 
Jika anda pembeli panduan-panduan atau hadir ke kelas saya sebelum ini, anda mesti faham yang saya sangat disiplin bab naikkan harga.
 
.
 
Sebab itu, untuk Copywriting That Convert ini, saya tak akan main-main.
 
Kalau anda cepat, anda dapat.
 
Kalau anda lambat, kena tinggal.
 
.
 
Harga kelas Copywriting That Convert ini (termasuk semua 3 bonus percuma) hanya…

RM999 SAJA (early bird)

RM1,499 (Promo)

RM1,999 (Last call)

RM2,499 (Normal price)

Selepas itu saya akan naik harga tanpa belas kasihan.
 
Kerana saya tahu nilai kelas ini adalah ratusan ribu ringgit.
 
Kami dah buat banyak eksperimen dan habis beratus ribu.

Kalau anda dah baca sampai sini, anda adalah orang yang serius mahu daftar ke kelas ini.

Kalau anda dah baca sampai sini, anda adalah orang yang serius mahu dapatkan panduan ini.

Memandangkan tawaran ini hanya dibuka pada waktu tertentu, ramai orang akan terlepas peluang.

Bila jualan ditutup, saya tak akan layan rayuan dan belas ehsan daripada anda.

Tutup, tetap tutup.

Sebab itu saya sediakan VIP List.

Memandangkan tawaran ini hanya dibuka pada waktu tertentu, ramai orang akan terlepas peluang.

Bila jualan ditutup, saya tak akan layan rayuan dan belas ehsan daripada anda.

Tutup, tetap tutup.

Daftar VIP List sekarang!

Servis SMS reminder 100% percuma!

Anda boleh dapat reminder SMS sebanyak 3 kali daripada team saya, apabila jualan dah dibuka.

Servis VIP List ini saya sediakan supaya anda boleh grab offer ini secepat mungkin apabila jualan dibuka.

Scroll to Top
Perlu bantuan?